Det mørke lyset - Brødrene hjønnevåg as

det i 4 generasjonar. No blei også kona, Gudrun Karina med i produksjonen. Hjønnevåg starta bedrifta under namnet. I 2004 starta ei stor utviding og oppgradering av produksjonslokala.

Dermed norway finnmark hadde Sjur mykje godt stoff å jobba med. Hjønnevåg blei aksjeselskap i 1977, og aksjane ble delt likt mellom Alf og Harald Hjønnevåg, sønene til Henrik og Gudrun. Han begynte så å jobbe på hermetikkfabrikken i Uskedalen, der han jobba til 1948 - då starta han sin eiga fiskematbedrift i Rosendal. Til slutt enda me opp med 154 sider. Boka vart full av bilder, fiskemat-oppskrifter og gode historier. 154 sider, 4 farge. I 1968 ble produksjonslokala utvida med ytterligare 115 kvm., til 200 kvm. Fram- og bakside på boka om Hjønnevåg. Ein fekk no ein heilt avskilt fiskematavdeling, betre kjølemuligheiter og fryserom. Plass Gourmetburger 2015:. Alle er helt gratis og har høyt fokus på brukerens sikkerhet).

Om det å driva fiskematproduksjon og ulike prøvelsar med transport og straum. Tekstforfattar Sjur intervjua både treinteriør familiemedlemer og tilsette og forteljinga vart levande og fargerik. Og bedrifta skifta namn besøkstid til Brødrene Hjønnevåg.

Kvalitet i alle ledd Våre fornøyde kundar Dette.Hjønnevåg, ta gjerne kontakt!Vi er stolte av å laga så god og fristande mat som mogleg.

Curato haugesund Brødrene hjønnevåg as

Ein spennande jobb som engasjerte heile Hjønnevågslekta. Plass Fiskekaker 2004, nM i Sjømatprodukt 2001, plass Fiskepudding 2011. Plass Fiskepudding 2006, roller i næringslivet Viser 4 av totalt. Hjønnevåg har 2 eigne kjølebilar til garnbutikk akershus distribusjon. Det nye produksjonslokalet var innflyttingsklart i november 1983.

 

Brødrene Hjønnevåg - Spesialgrossisten

Ledelse/administrasjon, rolle, bedrift, ansatte, sum driftsinntekter, lønnsomhet.På grunn av auka omsetning blei det behov for større produksjonslokale etter kvart.I 1989 blei denne bygningen ytterligare utvida med 150 kvm.Jubileumsbok for fiskematbedrifta Brødrene Hjønnevåg AS i Uskedalen.”