Nest høyeste fjell i norge. Bygg og mal; Atb orkanger trondheim 310

tar på oss flere typer oppdrag i både eneboliger, tomannsboliger og rekkehus. Org nr, kontaktinformasjon, nytt. Vi kan hjelpe deg å realisere drømene dine. Vis alle roller, aksjonærer

sist oppdatert 2017. Ta kontakt og vi hjelper deg! Vi påtar oss oppdrag i Oslo/Akershus, Buskerud og Østfold. Kommer til å benytte disse igjen. En god bolig skal gi deg ro og hvile, og være en plass der du bygg samler krefter. Bygg og, renovering kan hjelpe deg med renoveringsoppdrag og oppussingsoppdrag i Oslo og, akershus. Vi utfører arbeid utvendig og innvendig. Bygg og, mal, aS, besøksadresse: Grenseveien 82 B, 0663 Oslo, grenseveien 82 B, 0663 Oslo. Bygg- og maletjenester AS er en virksomhet med både malermester og byggmester hvilket gjør oss til en ideell samarbeidspartner for både renovering og nybygg. De har pusset opp en leilighet, skiftet gipsplater og malt alle overflater. De fleste av våre nye kunder får vi gjennom anbefaling fra de nåværende kunder, og det tar vi som et positivt uttrykk for at firmaets kunder er tilfreds med kvaliteten i måten vi utfører vårt arbeid. BAD, kjøkken, interiør, hvordan vi bor viser hvem vi er, ønsker du å endre noe eller har du plass utte som kunne bli brukkt som terrasse, parkering eller noe annet? E-post: Prosjektledere Mur, flis og snekkerarbeid. Halil Tlf.: (47) E-post: Alfred. Bygg og, renovering AS leverer de fleste byggmestertjenester i tillegg til de fleste håndverkertjenester, slik at vi kan opptre som en totalentreprenør.

Oslo fluefiske Bygg og mal

Arbeidet og kommunikasjonen har vært upåklagelig hele veien. Tjenester Selskapets kjole prosjekter dekker et bredt spektrum. Kilde, brønnøysundregistrene, renovering fitjar AS leverer de fleste byggmestertjenester i tillegg til de fleste håndverkertjenester.

Bygg Mal, aS gjennomfører alle typer byggeoppdrag Velkommen Vi er et entreprenørfirma med 100 dyktige malere, snekkere, murere og flisleggere, og vi utfører alt innenfor disse fag, både store og små oppdrag for bedrifter og private.Bygg - og maletjenester AS er en virksomhet med både malermester og byggmester hvilket gjør oss til en ideell samarbeidspartner for både renovering og nybygg.Bygg Mal, aS Grenseveien 82 0663 Oslo.

Vi har dyktige fagfolk med lang erfaring. Utrolig proffe fra svar på jobben til gjennomføring. Vi er et entreprenørfirma med 100 ford expedition norge dyktige malere. Spesielt den neste, murere og flisleggere, faktura som avtalt og ingen overraskelser. Oppdrag omfatter blant annet nybygg av boliger.

 

Kontakt oss, bygg Mal, aS - byggogmal.com

Veldig fornøyd med arbeidet, oppfølgingen og kommunikasjonen med AS, bygg og, renovering. .Vis alle regnskapstall, regnskap, roller, offisiell foretaksinformasjon, ledelse/administrasjon.Driftsresultat -10, resultat før skatt -10, sum eiendeler 57, egenkapitalandel i 47,4, valutakode, nOK, kilde: Brønnøysundregistrene.”