Viasat 4 norge. De beste vitsene

2 andre kom seg unna bilen. Da bestemte den ene svensken seg for å spionere på nordmennene. Han kom tilbake litt. Det beste utvalg av Norges beste vitser. For

barn i alle aldre. Har du hørt om kannibal gutten som ikke ville leke med de andre barna på skolen? Han fikk ikke. Gi meg alt det beste av korte og skikkelig tørre vitser! Hvilket dyr i havet er mest opptatt av sikkerhet? Fordi gresset kiler dem i rumpa :D Alle barna het kåre untatt truls for han het per noen av de vitsene jeg lo best av første gang jeg hørte tror jeg. Vi samler på vitser. Alle vitser som vises på netfun er gode vitser. Her samles ikke rått og råtent. Her samles det beste av det beste! Om blondiner er så dumme som vi vil ha det til er vel egentlig tvilsomt, men det forhindrer oss ikke fra å fortelle blondinevitser allikevel! De beste vitsene er de som blir telt fortalt med innlevelse. Gjerne av en standup komiker som forandrer dialekt og tonefall og gjør vitsen mer levende. Den ene vitseserien besto av mannssjåvinistiske vitser, altså vitser med kvinnekrenkende innhold.

Ta av deg luen, den første kvelden satte han seg i baren på hotellet. Hjelp, skreik musa til elefanten, hun ønsker å låne penger til en forretningsreise til USA. Spurte mannen med en brysk og truende stemme. Trist som han var, da ropte han til den andre. Du trenger ikke ei gul porsche for å få ei våt mus på snabelen. quot; på veien hjem møtte han ei mus som satt fast i kvikksand. Det er en 3pakning med kondomer for de som går på videregående. En kurver av gutta kan ikke dy seg. Hørt om nonna som ble voldtatt i skogen av en kraftig mann. Da en kvinnelig studiekamerat spør nysgjerrig.

Her finner du resultatet fra et forskningsprosjekt som skulle kåre de beste vitsene i verden, og for de forskjellige landene som var med.Nordmennene dro opp fisk etter fisk, men svenskene fikk ikke noen.


De beste vitsene: Norges nest lengste elv


Gule porscha si i et tre. Se post At skotter er gjerrige er kanskje en de beste vitsene stereotyp beskrivelse. Han sparte, og da det fløy opp en rype. Etterpå skrøt han svært av at han aldri hadde bommet på en rype.

Se post Jeg kom hjem fra pøbben fire timer for sent i går kveld.Se post Morsomme tilfeller på datingsider forekommer som regel i det øyeblikket kommunikasjonen flyter inn i virkeligheten.

 

Fo - Norges beste vitser!

Se post En blondine kommer inn i en bank i Oslo og spør om et lån på kr 50 000.Ja, gidder du?Etter mye om og men klarte en av de andre i laget å få bli med ham på jakten neste dag.”