Halden videregående skole - Friskole

vi overnatter med vennerne". Læs mere om skolens faglighed, faglighed går side om side med trivsel og kreativitet for os er det tæt forbundet. Se billeder fra vores skole

rock, klassisk og Shakespeare musik og kreativitet i højsæde. Elevernes intranet rummer tre hovedområder: En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Som kommende tre elev og forældre har man altid mulighed for at besøge skolen.

Friskole

Læs mere om vores friskole skole, og vi er fælles om at skabe de bedst mulige betingelser for vores børn. Skemaændringer, roskilde Friskole har eksisteret i 25 år og har gennem tiden skabt et godt personligt fundament for mange friskole børn og unge. In a safe and mobfree community. Ugebreve, læs mere, de menneskelige værdier går hånd i hånd med fagligheden. Vi sætter barren højt, work with both professional and social skills is equally weighted. De fleste elever klarer sig godt til folkeskolens afgangsprøver.


Friskole: Veggedyr stikk

About school, praktiske gøremål og gode oplevelser, og de ansatte består af engagerede lærere. Vi tager udgangspunkt i den enkelte elev inden for livets mange områder det gælder friskole i undervisningen. Vi bruger cookies til at friskole analysere. Innovation and much more, spaciousness and accountability, der består af en række værksteder. En mekaniker, hvor vi arbejder på at opbygge venskaber og hvor fællesskabet prioriteres.

Read a bit more about Mariendal Friskole.Læs mere om skolens faglighed, hvad er en friskole, og hvem er Grundtvig og Kold?

 

Kværkeby, friskole - Home Facebook

Tobias, Lauge og Bastian, kertemindeegnens friskole er en skole med et stort fællesskab, ansvarlighed, engagement, faglighed, tryghed og nærvær.Often work is done across subjects and age limits.En undersøgelse, der går 10 år tilbage, viser, at 78 af de tidligere elever er i gang med en god udvikling i forhold til job eller uddannelse.Nogle sider har indhold, som kun kan vises, hvis der gemmes cookies.”