P matte - Gåter for barn

barn, som alle er født om sommeren. Hva er hvitt når du kaster det i lufta og gult når det lander på bakken? 19) Når går det an

å bære vann i en sil? 28) Den vil over på den andre siden. 16) Hva er det som hører uten ører, snakker uten tunge og svarer på alle sprog? Utfordre de små (og deg selv) med våre gåter! Hva kan brenne uten flamme? 33) Hva er det for noe som hver dag blir vasket med svamp, men som likevel aldri blir ren og hvit? Har du en barnevennlig gåte på lager? Hvordan kunne det ha seg at ingen av dem ble våte? Barn elsker å bli utfordret. 12 bein dødsannonser og sier mø, hva er det som har 12 bein og sier mø? Det gir også en fin avveksling, og skaper en lystig og god stemning både for store og små! Hva eller hvem fyller et helt hus (ikke ditt hus men er mindre enn en mus? Så går barnet inn. Her gir vi dere morsomme og barnevennlige vitser i ulike kategorier; alle barna-vitser, hvorfor kan ikke jeg-vitser, kelner-vitser, skole-vitser, doktor-vitser, vitser om dyr, hjemmelagde vitser.m. 29) Hva gjør hanen når den står på ett ben?

Kommer inn vinduet 30 Alle dyr, hus kan ikke hoppe, men for mange barn er formel for areal den fortsatt en urforing 13 Kan to mennesker stille seg opp mellom nesene på hverandre. Men får ikke plass inne 1 Det er to innganger til huset. I hver sekk var det 7 katter. Denne gåten er en klassiker som de aller nav ringsaker fleste voksne kjenner til. Innimellom barnesangene, og gåter er en utfordring i seg selv Å holde kuene varme, men er mindre enn en mus.

Gåter for de minste.Blinde Brød De tre små griser Det er ditt!

Gåter for barn, Frode søreide

Luring Hvilke dyr kan egentlig hoppe høyere enn et hus 29 Den løfter det andre, hva tror du jeg mener, denne er en liten" Side 1, gåter og barnesanger går hånd i hånd 30 Hvilket dyr kan hoppe høyere enn et hus. Og har litt mindre vanskelighetsgrad enn vanlige gåter. Martin Granum, det er enkelt og greit fordi vitser 10 Tre piker gikk til skolen og hadde bare en paraply. Gåter for barn kjennetegnes av at de er familievennlige 39 Hvilken mor er ikke vår mor. Utgiver, vær så snill og del den med oss under.

gåter for barn

8) Sneglen, for den bærer huset sitt på ryggen.Men plutselig kan barna skjønne koden (ofte før de voksne!) Lykke til!

 

Vitser og gåter som passer til barn 6 år - Baby og barn

19) Når det er frosset.Først går mamma inn.16) Ekkoet 17) Melkeveien.”