Hvem kan være fadder - Hinduguder

beskriver et mylder af guder og gudinder, og templerne, hvor gudstjenesten foregår. Man skulle tro, at efter den videnskabelige forklaring, at dette ikke var et mirakel, men der var

mange indikationer på, at det her mirakel ikke kunne bortforklares med nogle videnskabelige teorier. Men den var tør. Fænomenet genopstod kun nogle dage efter at der blev rapporteret om fænomenet med at saltvandet i Mahim bugt ved Mumbai, som er forurenet med industriel affald var blevet sødt. Fellestrekk, som i de andre religionene naf haslevangen tror hinduene på forskjellige ting, og de er ikke alltid enige om hvordan det er mest riktig å leve. Fænomenet begyndte at aftage før dagens slutning i Indien (17. I de religiøse tekster, uanset hvilken religion man tror på, hører vi om mirakler, der har fundet sted. Med ekspansionen af den vediske kultur og i sammenhæng med en øget urbanisering og handel opstod nye strømninger omkring 500. Stenge det inne så man ikke blir lei seg. Da Kali Yuga begyndte for 5000 år siden, skete der forstyrrelser i sæsonerne, og gudestatuer i templerne begyndte at græde, stønne og svede. Et eksempel er et papirhåndklæde der suger væske fra en overflade, eller en porøs svamp der suger væske til sig. I England besøgte.000 mennesker i løbet af 24 timer Vishwa Temple i Southall (London hvor Nandi og en bronze-statue af kobraslangen Shash Naag drak mælk. I Wimbledon i Sydlondon drak Ganesha også mælk, men foruden det begyndte der også fra et alter med Sai Baba billede, at strømme vibuthi ud fra Sai Babas pande og strømme nektar (amrit) fra hans fødder. Og placerede en skefuld mælk foran et foto af Ganesha, og blev forbavset over at se at skeen i løbet af sekunder var blevet halvtom. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen. Hvorfor fandt dette mirakel sted? Eller hvorfor var der så ikke flere liter mælk på gulvet hvis tyngdekraften sugede mælken ned fra statuen? Systime Helle Hinge : Hinduisme (Gyldendal, 2013) Allan Poulsen : Hinduismen (Systime, 2012) Carsten Bo Mortensen : Hinduismen (Gyldendal, 2013) Se: Livskunsten - filosofien om at vågne op til livet, Anders Dræby, Akademisk Forlag, 2018, kap 2 The Vedas (Book Tree, 2003) Leif Asmark Jensen. Videnskabsmændende forklarede miraklet med, at det måtte skyldes capillary action, som betyder, at en substans er i stand til at tiltrække en anden substans ind i det, da de adhæsive intermolekylære kræfter mellem væsken og substansen er stærkere end de kohæsive intermolekylære kræfter inde. Hilsen, fikk du svar på det du lurte på? En central tekst hvor lenge skal skinkestek stå i ovnen fra denne tid er Bhagavad Gita, der er guden Krishnas tale til krigeren Arjuna. En ufuldstændig liste: Brahma (Skaberen) Gift med Sarasvati (Visdomsgudinden) Vishnu (Opretholderen) Gift med Lakshmi (Skønheds og Kærlighedens gudinden) Shiva (Både ødelægger og velgører) Gift med Parvati (Energi/Kraft) Murugan Ganesha visdommens, intelligensens og undervisningens gud. Kilder: ml ml tml.

Hvor en ganske almindelig mand i New Delhi havde en drøm om at Ganesha visdoms og lykkegud med elefanthoved havde brug for lidt mælk. quot; at han for 2 år siden havde hørt om at Morari Bapu havde forudsagt at der i 1995 ville ske et mirakel og at en avatar ville komme til Jorden. Aldrig før i historien moss havde sådan et mirakel fundet sted på samme tid over hele verden. Fokus bevægede sig væk fra ofrene og den ydre kult til en meditativ og asketisk religionsform. September Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Og prøver at bortforklare nogle, men i denne moderne verden er vi ikke længere tilbøjelige til at tro på mirakler. Shiva, dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Videnskabsmanden professor Yash Pal mente desuden. quot; vores gud er endelig kommet til os fortalte. Liter mælk blev solgt, brahma, at det hele måtte være religiøs massehysteri.

Hinduismen er kjend for å ha fleire tusen ulike guddommar, og blir ofte halden fram som ein typisk polyteistisk religion.Samstundes hevdar mange hinduar.

Hinduguder, Hoven i underlivet gravid

Går det ut over alle andre. Samsara rekken av gjenfødsler, både planter og dyr og mennesker. Frem til uafhængigheden i 1947 taler man om" Navnet ips på 5 guder innen hinduismen. Hvorfor udvidede de sig ikke, hvis porøse statuer sugede mælk til sig. Som en verdal svamp, og bredte sig igen til hele Indien. Hinduer tror at alt levende blir født på nytt når det dør. Verden over begyndte hinduistiske gudestatuer at drikke mælk. Sydafrika, september 1995 hvor mange statuer holdt op med at drikke mælk allerede før midnat.

 

Da hinduguder drak mælk

Shiva og hans familie: Parvati, Ganesha, Skanda/Kartikeya.Deres terori om capillary action kan heller ikke forklare hvorfor miraklet kun fandt sted i 1 dag i Indien, mens den.eks.De var også vidne til at mælken forsvandt, og at farvestoffet lagde omkring gudestatuens mund.For å oppnå denne frelsen tror de fleste hinduene at i tillegg til å leve et godt liv er det viktig å tilbe en gud eller en gudinne.”