Synsam bergen: Hotel cæsar høsten 2018

innse at hun ikke har lenge igjen å leve, men dette holder hun for seg selv, men hun skriver noen brev til sine nærmeste og forklarer situasjonen. Dette går

Anish med på, men det viser seg at det er vanskeligere å få denne økonomiske økningen enn ventet. Jens August får Julie til å prøve å overtale Storm til å kjøpe Arnfinns aksjer sammen med Julie, slik at de tre vil få et rent flertall. Det hotel cæsar høsten 2018 viser seg at personen Rock Young har sex med, er Julie. Juni velger så å dra til Cæsar Bath utenfor London for å delta på nyåpningen av hotellet der, men etter noen dager ringer Arnfinn, og ber henne komme tilbake til Oslo. 4 Dermed ble det ytterligere usikkerhet rundt TV 2s satsing på serien, som særlig viste seg fra rundt 2015. Hun overlever, men mister taleevnen. To år senere vant, hotel Cæsar prisen i klassen beste hverdagsdrama/såpe under. Gjennom å gjøre utbyggingen av Fuglholmen Eco Retreat unødvendig dyrt i samarbeid med entreprenøren Klaus Kåbøl. Monica er rasende på Jens August, men Arnfinn ber henne heller ta i mot pengene og starte butikk et annet sted. Vanessa blir utrolig hotel cæsar høsten 2018 glad, og takker ja til jobben. Arnfinn finner ut at Monica har begjært Anker-Hansen-konsernet konkurs på grunn av 1 million kroner. Måne kommer også tilbake fra Geiranger, men Albert er ikke særlig glad for at Måne dro, uten å gi beskjed.

Hun krever å få butikken sin i Byen jul i byen mot å holde tett. Pelle og Storm at Runa har blitt bedre. Sier hun om jubileumsepisoden, bea drar tilbake til Lillestrøm og forteller Jan at han er far til hennes datter. Monica oppsøker Jens August med rapporten om han som viser at han og Storm har svindlet konsernet for 50 millioner kroner. Hun sier at Jan har hodeskader som tyder på at han har blitt slått.

Hotel Cæsar sendes på TV 2 Sumo mandag-torsdag klokken 16:30.Som liker eller kommenterer Gled dere til en forrykende høst her på, hotel Cæsar!

Og Måne oppdager til sin egen overraskelse at også han gjør det. Serien fikk sin første Gullrutepris, han sier samtidig at serien har hatt synkende seertall i flere. Og hans gryende romanse med eskortepiken Ninni hotel cæsar høsten 2018 Krogstad Henriette Lien var hovedhistorien. Sol fatter raskt interesse for Tom. Når Pelle får vite at Roger har flyttet fra Bea. Så Måne flytter inn i toppetasjen. Det var hun som hotel cæsar høsten 2018 sendte ham brevet. Siden 1998 har det blitt laget 1150 timer med Hotel Cæsar. Vanessa gjør det som Runa ønsker. Albert og Måne begynner krangle, med unntak av noen korte pauser.

Eva kysser Albert i heisen.Sol flytter inn til Juni igjen kort tid etter dette, men Sol ønsker da å dra til Goa med Måne.Storm oppsøker Måne og skjeller han ut, men Måne bare går uten å si noe hverken til Storm eller faren.

 

TV 2 dropper «Hotel Cæsar»

Krasse reaksjoner, reaksjonene fra «Cæsar»-fansen var ganske krasse da kanalen flyttet serien bort fra linær tv til betal-TV.Stuepiken Lilly Nilsen er lei av all sladringen blant de ansatte på pauserommet.Runa forteller servitøren Tine på Cleo at hun ikke vet hvem faren sin.Han mener det er umoralsk og gjør det slutt med henne og ber henne om å flytte ut snarest.”