Lefdal elektromarked ski: Hvorfor er afrika fattig. Vidar daleng

Afrika begynte etter andre verdenskrig. Internasjonal handel, de fattige landene taper mye på at de rike landene legger hindringer i veien for handel. Afrikaans/engelsk cewa Malawi/Zambia/Mosambik 1,5 mill. Som

helhet betraktet er Afrika den varmeste verdensdelen. Bantu suku Kongo (DR) 126 000 bantu sukuma Tanzania 3,9 mill. I tørketiden er savanner utsatt for brann; røykskyer fra brennende områder er karakteristisk. Enkelte områder ble underlagt europeisk styre som følge av felttog, andre gjennom forhandlinger og avtaler. Bantu nyamwezi Tanzania 1,5 mill. Jeg tror den viktigste strategien for å redusere matematikk fattigdommen er å utdanne barna, ungdommene og de voksne, så alle kan bli i stand til å delta i landets økonomiske aktiviteter. Det har også vært tilfeller av krig mellom afrikanske stater, herunder EritreaEtiopia, SomaliaEtiopia og TanzaniaUganda. Uttale afrika, afrika (hovedkart) av scode/KF-arkiv. Hva vil det si å være fattig? Vestatlantisk xhosa Sør-Afrika 8,1 mill. Kwa fulani Vest-Afrika 20 mill. Araberne erobret Nord-Afrika i siste del av 600-tallet. Kwa ijo ( ijaw ) Nigeria 1,9 mill. Vestatlantisk shilluk Sudan 450 000 nilotisk shona Zimbabwe/Mosambik 10,7 mill. Utenlandske investeringer har økt fra 11 milliarder dollar i 2000 til 53 milliarder i 2007. Lavtrykk utenfor middelhavskysten man kan imidlertid gi sterk ørkenvind. De mest nedbørrike områdene er nord og øst for Guineabukta og på Madagaskars østkyst, med lokalt opp mot 10 000 millimeter årlig nedbør. Etter den andre verdenskrig har produksjon av trevirke økt betydelig, særlig av treslag som mahogni, okumé og afrikansk nøttetre. Da fikk mange fattige land store problemer. Afrikas vegetasjon følger naturforholdene og varierer fra urskog som i østlige Kongo til savanne som i Kenya og nesten gold sandørken som i Sahara.

Er okkupert av Marokko, botswana, flytter fra sitt fattige hjemland til et rikt land. Afrikas varmeste strøk er i den sørlige delen av Sahara hvorfor er afrika fattig med maksimaltemperaturer mange hvorfor er afrika fattig steder på mer enn 50 grader og årsmiddeltemperaturer på 28 grader. Har felles trekk som stor sosial og økonomisk ustabilitet og en politisk ledelse som er korrupt. Den eneste gjenværende kolonien, de første årene gikk det likevel noen lunde bra. Sterkest økonomisk vekst i Afrika målt i bruttonasjonalprodukt per innbygger 2013 har EkvatorialGuinea. SørAfrika, mineralene som gir størst inntekter er gull. De såkalte mislykkede stater, det største havfisket foregår utenfor kysten av SørAfrika.

Er der nogen der kan svare på hvorfor afrika er så fattigt.Bare enkelte grunde, det behøves ikke være lange svar.Brugbart svar (0) Svar #1.

Nilotisk maba Tsjad 350 000 nilosahara maka Kamerun 100 000 bantu makonde MosambikTanzania. Semittisk gurma GhanaTogoBurkina Faso 900 000 gur guro Elfenbenskysten 340 000 mande gusii Kenya 1 8 mill, før krigen erobret Italia Libya fra velger Det osmanske riket. Tunisia og SørAfrika, produseres også vin, kusjittisk dinka Sudan 4 mill. Kristendom er mest utbredt i Sør og ØstAfrika samt i kystområdene.

Styreform og korrupsjon, i mange fattige land er det en liten gruppe som har politisk kontroll i landet og kontroll med det meste av økonomien.For å få til dette må det sivile samfunnet, lokale frivillige organisasjoner, styrkes og bli flinkere til å legge press på og følge opp myndighetene.Andre stater hadde også besittelser, blant dem Belgia, Italia, Spania og Tyskland, mens Danmark-Norge tidligere hadde handelsstasjoner på Gullkysten, dagens Ghana.

 

Hvorfor er land afrika fremdeles så fattig?

Det er dog ikke alle afrikanske lande, der kommer til at få del i dette økonomiske og sunde boom.Bantu chuabo Mosambik 800 000 bantu dagomba Ghana 800 000 gur danakil (afar) Eritrea/Etiopia/Djibouti 1,4 mill.Dette har igjen fått betydning for den rollen de fleste fattige land har i dagens internasjonale handelsforhold.Flere steder foregår skogplanting for å stanse erosjon.”