Kart over afrika på norsk. Klesstil 70 tallet. Kompetansesenteret fagforbundet

mønsteroverloaden til Givenchy. Disko mote: Antrekk som fløyelskjoler, hotpants i sateng, paljett BH topper, jakker med strutsefjær og paljetter var også veldig moderne. Ringen kostet 25 kroner og

er stor, chunky, grønn og digg. Mange videoinnslag fra denne tiden eksisterer der ute, og man kan ikke unngå å smile når man ser klippene. Dette var et typisk populær disko film på denne tiden. Disco er på vei tilbake, og man hører stadig mer funk og gammeldagse toner på diverse musikkanaler. Jeg klarte ikke la denne funky, lille saken være igjen i butikken. Fra New York til verden rundt. Jeg stylet den med selebukser med sleng fra Zara og vintagebelte. Dette er bilde av John Travolta som spilte i filmen Saturday night fever på 1670-tallet. Man kan jo ikke følge dansetrinn når man står på skøyter, derfor blir det hele til en gøyal opplevelse. Sterke farger, mønster og figurer ble også populært på klærne samme måte som det var populært for ungdom på 60-tallet. Det er nærmest umulig å si nøyaktig hvilken sjanger Prins Thomas befinner seg i, men låtene er deilige å høre på uansett aldersgruppe og tidligere preferanser. Her kan man gjøre kupp som de klassiske langrennsanorakkene og skinnbukser. Du finner ham på Spotify og iTunes, så det er bare å sjekke ut hans nye plate. Disse to antrekkene var veldig typiske for kvinner på denne tiden på samme måte som det forrige bilde var bare at disse to antrekkene er mer elegante. På bildet har John Travolta på seg et av de mest moderene antrekkene man pleide å gå kledd i til disko på 70-tallet. Her har de utrolig mye mønstrete klær fra 40-50 tallet, til 70- tallet.

Man skaping Klesstil 70 tallet

Hva er ditt favoritt tiår, prins Thomas 70tallet forandret verden vi lever. Sleng bukser var inn, og det var også da disko looken dukket opp. Personlig frihet, formet den til det vi ser rundt oss i dag. Så det var veldig gøy å finne en i et naturmateriale. Jeg elsker at mønsteret drøftende artikkel mal følger formen på skjorten. Som tidligere bjørnehuset oslo nevnt brukte de mye farger og mønster og buksen deres skulle alltid være vie på beina. Motemessig, med linjer på kragen og langs der man knepper.

Den økonomiske krisen i 1970-årene medførte at mange designere beveget seg mot det klassiske, det trygge og konvensjonelle.Motedesignerne var ingen unntagelse, men dramatiske forandringer skulle komme.

Og jumpsuits, disco er på vei til å gjenoppstå. Og mange gamle låter blir sunget på nytt. Jeg tuperer ikke håret ofte, dette gjelder spesielt trender og mote. Den har ikke spor av at metallet er slitt og at det er et annet materiale under. På jakt etter det glade 70tallet. Denne låten er en typisk diskofunk låt. Og vi ser dette overalt, og om du har sett musikkvideoen vil du straks forstå hvor trekke mye arbeid Mark Ronson og Bruno Mars har lagt inn i den. Men noen ganger, på bildet ser vi to kvinner kledd klare for disko. Denne kjolen falt jeg pladask for.

Moten på 1970-tallet begynte som en videreføring av den retroe og hippie retningen ungdommen på 60-tallet hadde begynt å bevege seg til.Vi husker alle hvordan slengbuksene plutselig dukket opp igjen på begynnelsen av 2000-tallet og var nesten påkrevd blant ungdom i flere.

 

Klær og sko på 60- tallet Randi Helenes fagblogg

Den fantastiske æraen har satt sine varige spor på oss alle, ikke minst fordi disco satte i gang den såkalte sex-revolusjonen i USA på 70-tallet.Etter hvert tiltrakk de seg mye oppmerksomhet fra omverdenen, og musikkstilen ble straks en hit.Den eldre garde vil trekke på smilebåndene fra å se disse kule maskinene, mens yngre spillere vil straks begynne å vrikke på stolen.”