Felleskjøpet i bergen - Lydighetstrening valp

å finne mange ulike belønninger som valpen setter pris på, og variere belønningen etter hva valpen har prestert og hvilket stress-nivå du ønsker at den skal ha i aktivitetn.

Det kan for eksempelt være lite lurt å bruke en ball som belønning der du ønsker at valpen skal ligge rolig og vente, mens det er veldig lurt å bruke en ball eller en annen leke som belønning der du øsnker at valpen skal løpe. Dersom du allerede fra valpen er ung venner den til at den skal følge med på hvor du er til enhver tid, vil du gjøre innlæringen av innkalling enklere. Ved å leke viser du hunden at du er en morsom venn som det er gøy å være sammen med. Når det skjer, belønn generøst! Kosen og kjælingen og kroppskontakten skal derfor følge i sammen med selve rosen og belønningen som er godbit eller lek. Isteden for at belønningsord kan du bruke en klikker. Unge hunder som ikke får nok hvile eller som trenes mye blir så slitne at de kan utvikle et uønsket reaksjonsmønster som eldre. En hund som får belønning blir i ordets rette forstand hoppende glad. Det kan være i hva som helst: nesearbeid som spor, søk, godbitgjemsel, viltspor osv. Du må være logget inn for å kommentere! Innkalling med både kropp og stemme. Selv de mest fristende godbitene kan være vanskelig lydighetstrening å få ned når pulsen er skyhøy. Dette spørsmålet får jeg ofte når jeg møter folk med unge, ustyrlige valper. I kampleker har du en leke i snor.

Lønner det seg ikke for valpen å yte noe ekstra. Akkurat, det finnes ingenting som styrker kontakten mellom hund og eier mer enn lek. Eller den går et annet stavanger sted. Gjorde den det du var på jakt etter.

Canis sin filosofi er at lydighetstrening med hunden ikke kun er noe du skal gjøre for å «få kontroll» på hunden din.Trening med hunden din har stor verdi i seg.En valp og unghund har et stort behov for søvn og hvile.

Lydighetstrening valp

Når hunden venner seg bort og ser på medhjelperen. Og de må ikke hoppe noe særlig. Hvorav hunden raskt trøtner og ser tilbake på deg. Selv om du ikke har en godbit og favorittleken tilgjengelig. I tillegg er det gratis frakt på alle bestillinger. Det en pingles dagbok rekkefølge gjør du ved å stå stille hver gang kobbelet er strekt.

La hunden jage den ut av hånden din, kast den av gårde osv.Det kan være en ball, en kong, yndlingskrokodillen som piper eller en fille i snor som du drar etter deg.Det kan derfor være en idé å snu deg og løpe i motsatt retning.

 

Lydighetstrening slik kan du starte

På våre kurs får valpen din en god start i livet, og den voksne hunden din lærer alt den trenger av hverdagslydighet med klikkertrening, selvfølgelig.Ikke la det bli en drakamp der hunden rygger, drar, rykker og knurrer.Beveg deg slik at valpen blir nysgjerrig.Hoppe ut av bilen eller gå ut gjennom døren.”