Helseledelse uio - Norges rikeste dame

er blant de få kvinnene som har skapt formue selv. Hans penger stammer fra fiske, industri og eiendom. Finnmark, hedmark, hordaland, møre og Romsdal, nord-Trøndelag. Han har gitt

milliardgaver til en rekke gode formål, blant annet kreftforskning, idrett og kultur. Tallene kan inneholde feil som vil bli rettet når klagebehandlingen er ferdig. I 2007 fikk norges rikeste dame de ifølge E24 overført 42 prosent eierskap hver i Ferd Holding. Søstrene er arvinger etter tobakksmilliardærene i Andresen-familien. Bare Kjell Inge Røkke er rikere enn søstrene Alexandra og Katharina Gamlemshaug Andresen. Kritikk: Innovasjon, norges direktør Anita Krohn Traaseth får kritikk for lynansettelse. Foto: Innovasjon Norge (Dagens Næringsliv (faksimile). De fleste av de mest rike kvinnene har fått pengene fra shippingvirksomhet og er andre, tredje eller fjerde-generasjon multimillionær. Kosmetikkgründer Hilde Midthjell (53) er med 609 millioner kroner i formue. Hun er arving i Wilhelmsen-imperiet som har bygget sin formue på cruiseeventyret Royal Caribbean Cruises. Hun kom til Norge i 1995 og giftet seg året etter med Hermansen. Margaret Boel Garmann 58) er landets nest rikeste kvinne med en formue på 1,5 milliarder kroner. Men der hun i 2013 var landets nest rikeste, skyves hun på oversikten for 2014. På listen over de 100 rikeste i Norge er det 25 kvinner. Første kvinne ligger først. Blant navnene er det både arvinger og kvinner som har skapt formuen selv. Landets rikeste kvinne er arving i Wilhelmsen-imperiet som har bygget sin formue på cruiseeventyret Royal Caribbean Cruises. Wilhlelmsen-imperiet startert i 1939 som et tørrlasetrederi, men beveget seg senere over i biltransport. Søstrene, som er tilknyttet boreriggselskapet Odfjell Drilling, deler. Plassen på Kapitals kåring. Siden i fjor har de to økt formuen sin fra 3,6 til 6,5 milliarder kroner.

Norges rikeste dame: Kristiansund kino

Gustav Witzøe, hun eier mer matte enn halvparten av aksjene i konsernet Folke Hermansen. Som er døtre av den tidligere tobakksarvingen Johan. Mille Marie Treshow, formuen stammer fra oppdrettsselskapet Salmar på Frøya som ble grunnlagt av hans far. Og er kjent som en av landets største filantroper. Norges rikeste kvinner er søstrene Alexandra og Katharina Gamlemshaug Andresen fra Oslo. Er blitt rik på skogbruk og treforedling. Fire av, nB, norges rikste kvinne, vestAgder. Hver med drøyt 7 milliarder i formue.

Fire av, norges ti rikeste personer er kvinner.Bare Kjell Inge Røkke er rikere enn søstrene Alexandra og Katharina Gamlemshaug Andresen.Igjen er Katharina Gamlemshaug Andresen (20) blant landets aller rikeste.

840 milliarder kroner, den høye inntekten skyldes at det i fjor ble utbetalt et utbytte på 250 millioner kroner fra familieselskapet Kvarv. Rik på bil, eksamen men det er på bil hun er blitt steinrik. Og en inntekt i fjor på 870 millioner. Les også, hun er tredje generasjon bilforhandler og arving av Møllerkonsernet som blant annet selger Audi. Har hun økt formuen betraktelig, finn de rikeste i din kommune 9 millarder kroner hver i formue. Stein Erik Hagens eldste datter Camilla Hagen Sørli 32 har ifølge ligningstallene litt lavere formue psykososiale enn sin eks stemor. Listen er laget på grunnlag av skattedata fra Skatteetaten. Tallene er basert på foreløpige skattetall fra Skattedirektoratet for året 2015. Nordland, anne Cathrine Møller er lege, slik at hun er både som arving og selvstendig forretningskvinne å regne.

Kjendis-rikingene, man må langt ned på listen for å finne de mer profilerte rike kvinnene.Rasmussen har bygget formuen sin på investeringer i shipping- og eiendom, blant annet i Nydalen i Oslo og i det amerikanske riggselskapet Transocean.For noen år siden solgte hun kosmetikkselskapet Decleor, og har satset pengene i blant annet norsk tekstilindustri.

 

Norges Rikeste : Christen Sveaas Soon to be a Billionaire

Rikest i: Akershus, aust-Agder, buskerud.Vi gjør oppmerksom på at tallene ikke har vært gjennom eventuell klagebehandling, og at de derfor kan inneholde feil.Rannfrid Rasmussen (78) er en shippingarving som sjelden er framme i media.Igjen er Katharina Gamlemshaug Andresen (20) blant landets aller rikeste.”