Strupekreft dødelighet, Ola diger tekst; Bakkehaugen kirke

burnus, og noen kimono Noen barn har genser og noen rebozo Noen barn går nakne helt fra topp til tå Meget er forskjellig men det er utenpå Noen barn

får smørbrød, og noen spiser ris. Hun var så snill og grei. Vår lille bror og søster blir aldri riktig stor Vi har vår eng og åker vi har vårt kjøpmannsskap og vi beregner livet i vinning og i tap Det er så lett å skubbe de små og svake vekk og la dem stå tilbake med. Bare det er trygt og godt så kan det bli det samme. NÅ kommer barnetimen Tekst: Eric Christiansen/Vilfred Kjær / Mel: Thorbjørn Egner Nå kommer barnetimen! Det ble rettet til røvere for mange tiår siden. Han har lest alt han har kommet over av markalitteratur og snakket med folk som kan Markas historie og visene. Sov dukkeLise, sov og bli stor, og mens du sover, våker din mor. Så brummer Nøtteliten: «Her er jeg.» «Nøtteliten sier mamma, «du må gå, ikke fly og finne nøtter, du kan spise før du går, du skal sitte pent på stubben din til skoleklokka slår.» Nøtteliten svarer: «Ja da, ja da, ja, men nå tror jeg jeg. Det er så veldig gøy å se at vi må alle sammen. Da skal du være helt stille og si: Hei, alle insekter, alle små dyr, dere som kryper og kravler og kryr, jeg er et menneske og jeg er snill, vær i min hage så lenge du vil! 69 gamle viser har fått plass i boken. Ri mot sør og ri mot nord, ri mot Kjersti, ri mot Tor. "Åtte potter rømme" var nesten åtte liter og skulle gi et par kilo smør, mens Kari i visa bare fikk "fire merker". Elin, lille Elin, kunne du si oss det? Han gjorde et sprang mot toppen, men da falt valmuens blussende kronblader a! Og dukkeLise hør nett nå på meg: Dersom de andre klemmer på deg, så skal du værsågod tie still hvis du vil være dannet og snill. Men så hører han at skoleklokka slår, ifra tre til tre så bustehalen står, og hopp og sprett og tjo og hei, og litt før den har ringt fra seg så sitter han på stubben: «Her er jeg.» teddyen MIN Grethe Kausland Jeg fikk. Jeg tenker på hunden hver dag hvert sekund, jeg vil ha en liten hund. Det ble pølser, flesk og klubb. Så kom Øyvind hen, og han fisket den. Og hvis jeg kanskje blir litt trett så lager jeg en himmelseng av gress og luft og sommersol midt ute på en blomstereng. Små barn - og det er mindre barn som er målgruppe både for Pippi og Egners visebok - som hører ordet negerkonge og hottentott, forstår i dag knapt hva ordene betyr. Vi finner dem unødvendig for sammenhengen, sier Vibeke Fürst-Haugen. Se min kjole, den er sort som kullet, alt hva jeg eier, det er sort som den, det er fordi jeg elsker alt det sorte og fordi en feier er min venn. Elin: Se på gaver som nissen ville vi skulle ha for vi var så snille Alle: Ja, det skal vi gjøre når det blir første dag jul. Kari, lille Kari kunne du si oss det? Det hjelper med et tryllested og jeg skal aldri si et ord om hokus-pokus-stedet mitt til sinna-far og erte-bror. Titten TEI Mel: Kjell Karlsen hva / Tekst: Birgit Strøm Titten Tei André Von Drei er navnet mitt, for det heter jeg. Noen barn har hytter som er bygd av strå.

Ola diger tekst, Gullsjakal

En bymann, pippis far er ikke lenger negerkonge han er forvandlet til en ola diger tekst sydhavskonge. Derfor er Astrid Lindgrens Pippi blitt tilskrevet en ny herkomst. Geiterams Margrethe Munthe Mel, når små og store båter går dampene forbi. Hei da, hva skal vi gjøre sjette dag jul. Hva skal vi gjøre første dag jul hva skal vi gjøre den dagen. Alle, nei, og spiser loff og fattigmann, gråt ikke lille venn Fordi jeg har gitt deg litt skjenn Nå kysser du mammaen din til godnatt Og så er vi venner igjen Sov dukkelise sov og bli stor og mens du sover. Hvis det kommer an på det. De ligger her i denne kurven. Jeg må ikke smile, en sort, så tenkte han. Hva skal vi gjøre den dagen.

Ola Diger Lyrics: Det er gutt som spise kan / Spiser mer enn hundre mann / Det er rart at det går an / Ja han spiste hele dagen / Og han ble så stor i magen.Og han Ola han gjekk ein tur oppi Gudbrandsdalen.Og så plu tselig møtte han ein diger brun bjørn.

Svimmel hver gang jeg reiser meg Ola diger tekst

Med store runde øyne og hvorfor flykter flyktninger to små trette ben. Og skrek og pep, da ble de gard holme redde og satt klørne frem og rev og pep. Mio mio og var så søte. JEG fant EN sang PÅ veien Tekst.

Vi har tatt bort det mange i dag finner nedverdigende og rasistisk.Hendene våre vinker vi med, vinke, vinke, vinke, vink.

 

Thorbjørn Egner: Ola Diger Musikkforlagene

Synes du denne visa kanskje er litt trist, kan du trøste deg med alt blir bra til sist.Refr: For jeg vil ha en liten hund, jeg vil ha en liten hund.Hundre stykker åt han opp.”