Borgstua sverresborg, Oslo psykolog; Steder å besøke i oslo

fra angst, selvbilde og nedstemthet, til seksuelle vansker eller utfordringer med rus. Hos oss kan du være trygg på at du finner psykologiske tjenester av høy faglig kvalitet.

Ta kontakt om du har noen spørsmål. Les mer, vi mener flere burde prøve gruppeterapi for angst, ensomhet, eksistensielle eller relasjonelle problemer. Behandlingen tar utgangspunkt i forskning og vi benytter ofte metodene beskrevet i serien "Treatments That Work" fra Oxford University Press. Vi har flyttet inn på nyoppstartede Fornebuporten Helsehus. Ta kontakt for nærmere informasjon. Under grunnutdanningen i USA var hovedfokus på kognitive metoder (Cognitive Behavioral Therapy). Trikk: 12, 13 og 19 stopper ved Rådhuset/Aker Brygge. Jeg har hele psykologutdanningen min fra USA. Ta kontakt med oss i dag. Pris for psykolog på kveldstid, prisen for psykologtimer på kveldstid ligger hos de fleste psykologer rundt 20 prosent dyrere enn timer innenfor en vanlig arbeidstid. Sorg og depresjon, mareritt, ulykker og dødsfall, søvn og hvile. Smågruppe starter i høst, for deg som ønsker hjelp til å mestre sosial angst. Hvor mye dette utgjør til sammen er selvfølgelig avhengig av total lengde på terapien. Fakturagebyr: 62,-, du kan betale med kort. Psykologene som jobber kveld har ulike spesialiseringer og arbeider alle etter prinsippet om skreddersøm. Posttraumatisk stress (vold, overgrep, voldtekt, tortur). Du trenger ikke gjøre spesielle forberedelser, bare kom som du er så tar vi det derfra. Vi har holder til i trivelige lokaler like ved tinghuset, et par minutter unna stortinget. Psykolog med lang erfaring i hjertet av Oslo. Ketaminbehandling kan gi deg en antidepressiv effekt umidelbart etter behandlingen.

Kontaktskjema, vi kan fortsatt være din psykolog. Det vil si at det er klientens problemstillinger 00 50 min kr 1190, hvilken type behandling tilbys på kveldstid. Dette ligger rett ved siden av Akerkvartalet. For deg som ikke har mulighet til sår inni munnen å møte på kontoret.

Da kan det hende at ketaminbehandling mot depresjon er noe for deg. I norge USA hadde jeg praksis og turnustjeneste ved veteransykehus. Vår erfaring er at åpenhet og tillit gir resultater. Timebestilling, intensiv behandling innebærer komprimert behanding over 2 til 5 dager. Kort og intensiv behandling for angst Ønsker du akselrert bedring. Forsvarsmekanismer, fortsatt noen ledige plasser, vi har for tiden ingen ventetid for psykolog på kveldstid. Psykologer kan også hjelpe med alvorlig psykisk lidelse. Har du allerde forsøkt samtaleterapi med psykolog. Se legeforeningens veiledende honorarsatser, personlig utviklingcoaching, hovedfokuset mitt nå er å jobbe med individualterapi.

Les mer, liten smågruppe på 4-6 personer, for deg som har opplevd et samlivsbrudd som det er vanskelig å komme over.Vi tilbyr ulike former for kognitiv terapi, mindfulnessbaserte tilnærminger, emdr samt psykodynamisk terapi.

 

Oslo - Leter du etter psykolog i, oslo?, oslo

Nevropsykologisk utredning uten henvisning?I tillegg jobber jeg med psykologiske problemstillinger som livsfasekriser, stress, utbrenthet, kjærlighetssorg, relasjonsproblemer, parproblemer, sinne mestring, rådgivning vedrørende viktige livsavgjørelser med mer.Jeg har videreutdanning i traumebehandling (emdr affektbevissthetsmetoden (2årig videreutdanning med Jon Monsen Mindfulness (Viggo Johansen).Studentrabatt kr 100,- trekkes fra ved betaling.”