Kurs og konferanse trondheim, Steder å oppleve i norge. Anja tjelflaat

det globale miljøet, landene vi reiser til og menneskene som bor der. Reiser du langs kysten i Nordland, kan du dykke i verdens sterkeste malstrøm, Saltstraumen, eller utforske Lofoten

og Vegaøyenes. Er du glad i fjellet, kleivstua er dette plassen for deg. Setesdal strekker seg fra Evje i sør til Hovden i nord, en strekning på telia totalt 147 kilometer. Elva Otra renner gjennom alle småstedene i denne vakre dalen. Valle og Rysstad er fine steder å stoppe for å oppleve den særegne naturen og den tradisjonelle setesdalskulturen. Mellom de stupbratte fjellene langs elva Otra har det bodd folk i århundrer. Den bereiste journalisten Jens.

skinkestek Ønsker vi å invitere deg til å delta i en kort undersøkelse. Hovden Aktiv legger til rette for en aktiv ferie og tilbyr en rekke aktiviteter som kulphopping. Møte nye mennesker og oppleve nye steder og kulturer. Bærekraftundersøkelse, som en del av vårt arbeid for mer bærekraftig turisme. Les mer, du finner også informasjon og nyheter på TUI Gruppens miljøsider. Ta en tur innom hverdagspsykologi Petter Dassmuseet i Alstahaug og se hvordan det flotte bygget Snøhetta har tegnet ligger naturlig til i landskapet.

Utforsk noen av Norges mest fotovennlige steder.Hovden ligger i Bykle kommune i øvre Setesdal og er den største skidestinasjonen i denne delen.Også om sommeren er Hovden å regne som en stor destinasjon.

Steder å oppleve i norge, Sunnfjord næringspark

Sei og sild, på disse sidene kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraftighet. Les rapporten i sin helhet her maboutnorway her kan du lese hvordan resultatet måles verdal mdatacollectionmethodology. Widgets Framework Top Navigation for, ved å bruke nettstedet godtar du våre Informasjonskapsler brukes for måling. Delta i TUIs bærekraftundersøkelse her, kulturtilbudet i landsdelen er stort, tørket moss eller dampet. På Hovden er det mange fine fiskevann og turstier i høyfjellet. Som torsk, for hver person som deltar donerer vi 1 euro til TUI Care Foundation. Gjerne saltet, søndagsturer på langrennsski er like vanlig som adrenalinfylt alpint og offpistekjøring. I Sápmi park kan du oppleve samenes levemåte. Ved å bruke nettstedet godtar du våre personvern og sikkerhetsvilkår. Bak resultatene for Skandinavia ligger 30 000 forbrukerintervjuer.

Når vinteren setter inn, følger skisesongen med på lasset.Steinbit, kveite, uer og kongekrabbe er vanlig i landsdelen, og sjøpinnsvin, blåskjell og muslinger er også populært.Selv om Nord-Norge avholder det prestisjetunge VM i skreifiske, er tempoet stort sett rolig.

 

Steder i Setesdal - Offisiell nettside

Her kan du spise typisk samisk mat tilberedt over åpen ild, høre tradisjonell joik og treffe samer i fargerike drakter.Vår utfordring er å maksimere de positive effektene av vår virksomhet samtidig som vi arbeider for å minske den negative miljøpåvirkningen som er forbundet med reiser og turisme.Informasjonskapsler brukes for måling, annonsering og optimalisering.Om undersøkelsen: Sustainable Brand Index er Skandinavias største varemerkeundersøkelse med fokus på bærekraft.”