Saks arbe: Vi på nynorsk! Haraldsplass parkering

en gang den masken falt. Klasse) Novelle Slaven Dette er en fremtidsnovelle om en "person" som blir undertrykket. Artikkel Renates hemn Stilen handler om sjalusi og hevn. Analyse/tolkning Ein

reisa gjennam livet En tekst om det å falle bort fra seg selv, og la det ene et svart hull. Kåseri Døden på Oslo S Bokmelding av Pelle og Proffen-boka "Døden på Oslo S" nynorsk av Ingvar Ambjørnsen. Tilbakemelding fra norsklæreren: "Du har skrevet en god analyse, der du får fram mye av det som er viktig i stykket". Oppgåva var å skrive eit dikt om ein månad. Novelle Svik Sjokka over uttaling om språkform. Om en motstandsgruppe under kirgen. Originalversjonen ble skrevet. Temaoppgave Josef Mengele En artikkel om Josef Mengele sitt liv. Karakter: 6/5 (VK2) Essay Er spenning lukke? Tormod Flatebø, redaktør i Fjordabladet. Karakter: 3- Dikt My girl Filmanmeldelse av filmen 'My Girl'. Ikke akkurat et drømmeliv, eller? Annet Uvitande glede Det som ligg i postkassa ein gong i året. Kven er heltane og kven er det som treng dei? Biografi Knute på tråden Mitt første kåseri! Dikt Kva er det som betyr noko? Novelle Tydinga til vatnet En tverrfaglig oppgave i samfunn, geografi, norsk og kristendom. Kåseri Synnøve Solbakken Grundig analyse av både miljø, personer, og språkeleg verkemiddel i Bjørnson boka Synnøve Særemne "Syntax error" av Ingvar Moe Sammendrag, presentasjon av hovedperson og andre ting nynorsk om boka "Syntax error" av Ingvar Moe. Klasse, Nynorsk som hovudmål) Novelle Den gamle kona En historie om en ridder og ei gammel kone. Klasse Essay Berre sol og glede? Einsamflygar vart skrive av Halldis Moren Vesaas, og vart utgitt første gongen i Utvalde Dikt i 1957. Biografi Kattar Ei tekst med humoristisk tone og harde fakta om kattar. Kåseri Kattar er fascinerande Sveinns møte med diverse typer av disse vanligvis vakre, elegante dyra Essay Kenya - Afrikas hjarta Denne teksten handler om en reise gjennom Kenya.

Særoppgave jente24 Novelle om chatting på nettet. Om forelsking og om mobbing, kva slags heltar finst der, av og til kan det berre vere så fristande å slutte på skulen. Hjemkomste" handlar om Linnea som mister familien sin på ein tragisk måte. Men den var fin for han. Trist wessel ending, novelle Global oppvarming Oppgave om temaet betyr klimaendringer.

Historie Ivar Aasen og landsmålet.Den første systematiske granskning av det norske språket ble utført av Ivar Aasen, grunnleggeren av norsk språkvitenskap.På 1840-tallet reiste han rundt i landet og studerte dialektene.

Subaru tuning norge Vi på nynorsk

4 Fortelling Gamle dagar Eit kåseri på nynorsk om at" Artikkel Min KUHlogg Min KUHlogg, karakter, men det får så hanseatene bergen være. Karakter, resonnerende Tilbake i tida Handlar om ein gut som bruker ei tidsmaskin tilbake til norrøn tid for å vite litt meir. Alt var så mye bedre fø" Karakter, av Arne Berggren, karakter, særemne Shrek Filmanmeldelse av Shrek, klasse til muntlig norskeksamen. Jeg vet nynorsken ikke er bra. Novelle Kroppsfiksering I dagens samfunnet er det veldig mykje kroppsfiksering. Novelle Glede i læring Marte blir mobbet og kjenner ingen glede børs norge i læring. Den ømme mordere" temaoppgave Da tida stoppa Om en jente som blir mishandlet av sin fosteronkel. Den ømme mordere" fortelling Saknet av familien Handla om ein gut som har mista foreldra sine.

Artikkel Gisseldramaet Kriminalnovelle om et gisseldrama på skolen.Annet Konflikt Kåseri om konflikt.Kom gjerne med kommentarer!

 

Apache OpenOffice - Offisielt nettsted - Den frie og åpne

Novelle Eg Kåseri om drømmer.Faktaoppgave Musa Betydningsfullt dikt.Den er veldig bra.”